Sárosdi Lilla: Nem fogom kimondani a nevét

bűnügy
2017 október 16., 05:49
comments 352

A Harvey Weinstein-ügy Magyarországon is hullámokat kavart, Schilling Árpád felesége, Sárosdi Lilla színésznő is megosztotta történetét a fehér BMW-s színházigazgatóról, aki orális szexre akarta kényszeríteni. A Borsnak most elmondta, hogy

"ha arra gondolok, hogy ez az ember fiatalembereket tanít az­óta is, akkor feljön bennem a harag. Mégsem célom, hogy meghurcolják őt, csak ab­ból lett elegem, hogy lépten-nyomon hasonló történeteket hallok kolléganőktől, és nem mer beszélni senki. Tudtam, hogy so­kan vagyunk, de megdöbbentem, mennyien írtak, hogy velük is történt már hasonló. És persze rengeteg ember előtt nem kérdés, ki tette ezt velem."

Sárosdi Lilla, a Krétakör színésznője
photo_camera Sárosdi Lilla, a Krétakör színésznője Fotó: youtube /szinhaz.hu

Hangsúlyozta, hogy nem fogja kimondani a rendező nevét, mert nem tudja bizonyítani a történteket. 

"A leírásom többekre is illik, de nekik nem kell védekezniük, egyszerűen legyenek velem szolidárisak. De fontos, hogy be­széljünk erről, és elérjük, hogy változzon a világ, és ne legyünk ennyire ki­szolgáltatott helyzetben,"

mondta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.