Volt osztálytársait mészárolta le egy kicsapott diák Kenyában

Brutális vérengzés történt szombaton Észak-Kenyában: egy rossz magaviselete miatt kirúgott diák hat volt osztálytársát és egy biztonsági őrt is agyonlőtt, és legalább hat másik gyereket megsebesített a Dél-Szudán határában lévő Lokichogio településen. Az AK-47-est használó 17 éves dél-szudáni diák egyike volt annak a több ezer menekült gyereknek, akik Kenyában tanulnak a szomszédban 2013 óta tomboló polgárháború miatt. 

Az elkövetőt a rendőrök ugyan letartóztatták, de helyi banditák rátámadtak és őrizetben végeztek a gyilkossal. Turkana tartomány kormányzója,  Josphat Nanok szerint az eset jól mutatja, mennyire instabil a helyzet a Kenya és Dél-Szudán határán. 2013 decembere óta több mint 2 millióan menekültek el Dél-Szudánból, több tízezren Kenyába. (Reuters)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.