Fehér Ház: Az emberek könyörögni fognak még négy év Trump-elnökségért

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Fehér Ház sajtótitkára szerint Trump fantasztikus 9 hónapon van túl, és a 2020-as választások idején az Egyesült Államok népe könyörögni fog az elnöknek, hogy maradjon még négy évig.

Sarah Huckabee Sanders egy keddi rádióinterjúban arról is beszélt, teljesen biztos benne, hogy semmilyen probléma nem lesz az elnök újraindulásával, és azt is mondta, szerinte a következő választásokig hátralévő idő is hasonlóan sikeres lesz.

Jóslatai szerint a Trump-adminisztráció következő időszakát az adóreform fogja fémjelezni, amely "nagy dolog lesz", és a legtöbb amerikaira jó hatással lesz majd.

A 2020-as indulásra Trump maga is többször utalt már, sőt, twitteren már Hillary Clintont is az újraindulásra buzdítja. (Politico)

Szőke Dániel

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.