Fehér Ház: Az emberek könyörögni fognak még négy év Trump-elnökségért

A Fehér Ház sajtótitkára szerint Trump fantasztikus 9 hónapon van túl, és a 2020-as választások idején az Egyesült Államok népe könyörögni fog az elnöknek, hogy maradjon még négy évig.

Sarah Huckabee Sanders egy keddi rádióinterjúban arról is beszélt, teljesen biztos benne, hogy semmilyen probléma nem lesz az elnök újraindulásával, és azt is mondta, szerinte a következő választásokig hátralévő idő is hasonlóan sikeres lesz.

Jóslatai szerint a Trump-adminisztráció következő időszakát az adóreform fogja fémjelezni, amely "nagy dolog lesz", és a legtöbb amerikaira jó hatással lesz majd.

A 2020-as indulásra Trump maga is többször utalt már, sőt, twitteren már Hillary Clintont is az újraindulásra buzdítja. (Politico)

Szőke Dániel

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.