Intézetis fiatalkorú lányoknak fizetett szexért egy zalai férfi

bűnügy
2017 október 17., 14:26
comments 181

Gyermekprostitúció kihasználása és gyermekpornográfia miatt vádat emelt a Keszthelyi Járási Ügyészség egy zalai férfi ellen. A Zala Megyei Főügyészség szóvivője, Pirger Csaba beszámolója szerint a férfi idén februárban ismerkedett meg az egyik közösségi oldalon a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ egyik vidéki lakásotthonában élő lánnyal, akinek fotózást ígért. A megbeszélt időpontra a lányért ment, akivel a kocsiban megbeszélte: 

fotózás helyett 10 ezer forintot fizet neki szexuális szolgáltatásért. 

A lány, aki már az első alkalommal közölte, hogy még csak 15 éves, áprilisban ismét találkozott a férfival. Ismét szexeltek, ismét 10 ezerért. A lány bemutatta a férfinak a 16 éves lakótársát is azzal, hogy pénzért ő is hajlandó szexuális kapcsolatot létesíteni, másnap ez 10 ezer forintért meg is történt.

Májusban a férfi újból felkereste a 15 éves lányt, az aktusról ezennel videót és képeket is készített. 

Ezeket a nyomozók meg találták a férfi számítógépén. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.