A CIA sajnálattal jelenti, hogy Lulu kutya nem mutat érdeklődést a robbanószerek iránt

ÁLLAT
2017 október 18., 21:20
comments 67

Fontos közleményben tájékoztatta az állampolgárokat a CIA arról, hogy meg kellett válniuk egyik K9-es kiképzésen részt vevő kutyájuktól. Mint írják, néha előfordul, hogy egy kutya jól szerepel a teszteken, de idővel kiderül, hogy nem mutat elég mély érdeklődést a robbanószerek kiszagolása iránt. Ez történt most egy Lulu nevű kutyával is.

Az állat napról napra kedvtelenebb és lustább lett, és bár próbáltak időt adni neki, 

egyértelmű lett, hogy Lulut egyáltalán nem teszi boldoggá a munka, amit neki szánnak.

Amikor egy kutya kiesik a kiképzési programból, a trénere családjának felajánlják, hogy fogadják örökbe, és ezzel most éltek is. Lulu azóta a gyerekekkel játszik, nyulak és mókusok után szaglászik a kertben, és jókat eszik. A CIA azzal zárja közleményét, hiányozni fog nekik a kutya, de valószínűleg jobb ez így, és minden jót kívánnak neki az életben. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.