A CIA sajnálattal jelenti, hogy Lulu kutya nem mutat érdeklődést a robbanószerek iránt

Fontos közleményben tájékoztatta az állampolgárokat a CIA arról, hogy meg kellett válniuk egyik K9-es kiképzésen részt vevő kutyájuktól. Mint írják, néha előfordul, hogy egy kutya jól szerepel a teszteken, de idővel kiderül, hogy nem mutat elég mély érdeklődést a robbanószerek kiszagolása iránt. Ez történt most egy Lulu nevű kutyával is.

Az állat napról napra kedvtelenebb és lustább lett, és bár próbáltak időt adni neki, 

egyértelmű lett, hogy Lulut egyáltalán nem teszi boldoggá a munka, amit neki szánnak.

Amikor egy kutya kiesik a kiképzési programból, a trénere családjának felajánlják, hogy fogadják örökbe, és ezzel most éltek is. Lulu azóta a gyerekekkel játszik, nyulak és mókusok után szaglászik a kertben, és jókat eszik. A CIA azzal zárja közleményét, hiányozni fog nekik a kutya, de valószínűleg jobb ez így, és minden jót kívánnak neki az életben. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.