Bakóban találtak meg egy Hollandiából ellopott biciklit

A Transindex az Adevarulra hivatkozva arról írt, hogy egy Hollandiából ellopott biciklire találtak rá (majdnem) Bákóban. A biciklibe ugyanis GPS-nyomkövetőt szereltek, ami Bákóból jelzett a két holland „biciklidetektívnek”.

A két férfi el is ment Bakóba, és kérte a román hatóságok segítését, de azok nem voltak hajlandók együttműködni. A hollandok több emberrel is beszéltek, végül a tolvajt egyik szomszédja segített, aki felhívta az elkövetőt, hogy megjöttek a hollandok, és kérik vissza a kerékpárt. A tolvaj erre kikapcsolta a telefonját, és eltűnt, a két férfi pedig a bicikli nélkül volt kénytelen hazatérni Hollandiába. (Transindex)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.