Bakóban találtak meg egy Hollandiából ellopott biciklit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Transindex az Adevarulra hivatkozva arról írt, hogy egy Hollandiából ellopott biciklire találtak rá (majdnem) Bákóban. A biciklibe ugyanis GPS-nyomkövetőt szereltek, ami Bákóból jelzett a két holland „biciklidetektívnek”.

A két férfi el is ment Bakóba, és kérte a román hatóságok segítését, de azok nem voltak hajlandók együttműködni. A hollandok több emberrel is beszéltek, végül a tolvajt egyik szomszédja segített, aki felhívta az elkövetőt, hogy megjöttek a hollandok, és kérik vissza a kerékpárt. A tolvaj erre kikapcsolta a telefonját, és eltűnt, a két férfi pedig a bicikli nélkül volt kénytelen hazatérni Hollandiába. (Transindex)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.