Justin Trudeau nyilatkozat közben sírta el magát

Kedden elhunyt a Tragically Hip frontembere,  Gord Downie, haláláról szerdán adott ki közleményt családja. Downie 53 éves volt, és mint kiderült, nagyon sokat jelentett Kanada miniszterelnökének. Erről szerda reggel beszélt egy tévécsatornának, közben könnyek potyogtak a szeméből. 

„Barátunk, Gord minden porcikájával szerette ezt az országot. És nem csak olyan homályos, 'Ó, szeretem Kanadát' szinten. Szerette minden sarkát, minden történetét ennek az országnak, amit egész életében ünnepelt”

– mondta elkeseredetten Trudeau.

Gord Downie tavaly májusban jelentette be, hogy agydaganattal küzd.November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.