Vádat emeltek a biztonsági őr ellen, aki megvert két bulizó egyetemistát Miskolcon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Vádat emelt a Miskolci Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség biztonsági őr ellen, aki még májusban megvert két bulizó egyetemistát Miskolcon, írja a Magyar Nemzet.  

A Miskolci Egyetemi Napok idején a két fiatal egy szórakozóhelyre akart bemenni, de a 27 éves biztonsági őr egyiküket visszatartotta, ittasságára hivatkozva. Társa bement a bárba, majd néhány óra múlva visszatért a kizárt baráthoz, hogy ismét megpróbálja bevinni.

Erre a biztonsági őr szóváltás nélkül a fiatalokra támadt, mindkettőjüket leütötte. Az egyik sértett bal lapockáján ízületi ficamot kapott az esés miatt, társa pedig a fején sérült meg könnyebben.

Az ügyészség a biztonsági őrrel szemben most garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt pénzbüntetés kiszabását kezdeményezte. Egyébként a nyolc napon belül gyógyuló sérülés okozásáért és garázdaságért ugyanakkor külön-külön három év börtönbüntetés is kiszabható lenne.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.