Vádat emeltek a biztonsági őr ellen, aki megvert két bulizó egyetemistát Miskolcon

Vádat emelt a Miskolci Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség biztonsági őr ellen, aki még májusban megvert két bulizó egyetemistát Miskolcon, írja a Magyar Nemzet.  

A Miskolci Egyetemi Napok idején a két fiatal egy szórakozóhelyre akart bemenni, de a 27 éves biztonsági őr egyiküket visszatartotta, ittasságára hivatkozva. Társa bement a bárba, majd néhány óra múlva visszatért a kizárt baráthoz, hogy ismét megpróbálja bevinni.

Erre a biztonsági őr szóváltás nélkül a fiatalokra támadt, mindkettőjüket leütötte. Az egyik sértett bal lapockáján ízületi ficamot kapott az esés miatt, társa pedig a fején sérült meg könnyebben.

Az ügyészség a biztonsági őrrel szemben most garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt pénzbüntetés kiszabását kezdeményezte. Egyébként a nyolc napon belül gyógyuló sérülés okozásáért és garázdaságért ugyanakkor külön-külön három év börtönbüntetés is kiszabható lenne.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.