Vádat emeltek a biztonsági őr ellen, aki megvert két bulizó egyetemistát Miskolcon

bűnügy
2017 október 18., 12:34
comments 70

Vádat emelt a Miskolci Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség biztonsági őr ellen, aki még májusban megvert két bulizó egyetemistát Miskolcon, írja a Magyar Nemzet.

A Miskolci Egyetemi Napok idején a két fiatal egy szórakozóhelyre akart bemenni, de a 27 éves biztonsági őr egyiküket visszatartotta, ittasságára hivatkozva. Társa bement a bárba, majd néhány óra múlva visszatért a kizárt baráthoz, hogy ismét megpróbálja bevinni.

Erre a biztonsági őr szóváltás nélkül a fiatalokra támadt, mindkettőjüket leütötte. Az egyik sértett bal lapockáján ízületi ficamot kapott az esés miatt, társa pedig a fején sérült meg könnyebben.

Az ügyészség a biztonsági őrrel szemben most garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt pénzbüntetés kiszabását kezdeményezte. Egyébként a nyolc napon belül gyógyuló sérülés okozásáért és garázdaságért ugyanakkor külön-külön három év börtönbüntetés is kiszabható lenne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.