Az évszázad elrejtőzését mutatta be egy thaiföldi drogos

Bangkok Charlie számolt be a Facebookon a pórul járt yabafüggő történetéről. (A yaba ott „őrült gyógyszert” jelent, vagyis kábítószert, és egy piszkos metamfetaminra utal, ami a legelterjedtebb drogfajta Thaiföldön és a környező országokban.)

Szerencsétlennek nem jött be a szegény ember Tini Nindzsa Harci Teknőc-kosztümje, egy sasszemű rendőr kiszúrta a rejtekhelyét:

Bangkok Charlie azt írja, hogy az óvodás bújócskázók szintjén lévő srác ráadásul a cucctól sem tudott megszabadulni, mert bár – amikor a rendőrök elől berohant a fürdőszobába – a nála lévő 8 tablettát bedobta a vécébe, de mivel a hagyományos helyi vécéket nem lehet lehúzni, a rendőrök a bizonyítékot is előhalászták. A Thai Residents szerint egyszerűen csak elfelejtette lehúzni a vécét. (via Bangkok Charlie)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.