Az évszázad elrejtőzését mutatta be egy thaiföldi drogos

Bangkok Charlie számolt be a Facebookon a pórul járt yabafüggő történetéről. (A yaba ott „őrült gyógyszert” jelent, vagyis kábítószert, és egy piszkos metamfetaminra utal, ami a legelterjedtebb drogfajta Thaiföldön és a környező országokban.)

Szerencsétlennek nem jött be a szegény ember Tini Nindzsa Harci Teknőc-kosztümje, egy sasszemű rendőr kiszúrta a rejtekhelyét:

Bangkok Charlie azt írja, hogy az óvodás bújócskázók szintjén lévő srác ráadásul a cucctól sem tudott megszabadulni, mert bár – amikor a rendőrök elől berohant a fürdőszobába – a nála lévő 8 tablettát bedobta a vécébe, de mivel a hagyományos helyi vécéket nem lehet lehúzni, a rendőrök a bizonyítékot is előhalászták. A Thai Residents szerint egyszerűen csak elfelejtette lehúzni a vécét. (via Bangkok Charlie)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.