Kubatov megállapodott a Fradi-táborral

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke – fél évvel a parlamenti választások előtt – megállapodott a klub szurkolótáborával, ami így visszatér a lelátókra.

„MEGEGYEZTÜNK! A Ferencváros tábora 2017. 11. 04-én a Debrecen ellen visszatér. Részletek szerdán. Ferencváros!” – írta a Facebook-oldalán Kubatov. A Fradi a labdarúgó OTP Bank Liga következő fordulójában, november 4-én a Debreceni VSC ellen otthon játszik majd, szombaton pedig az ősi rivális Újpest ellen lép pályára.

A szurkolótábor 3 éve nem látogatja az FTC mérkőzéseit, a legfőbb problémája az volt, hogy a Groupama Arénában vénaszkenneres beléptetés van. Az oldalukon, a fradimob.hu-n néhány részletet elárultak a megegyezésből, eszerint Kubatov valamennyire meghátrált:

„Ami tudható, hogy szkennelni nem lesz kötelező (csak pár embernek, vezetőknek, stb.), de szurkolói kártya (mint régen) lesz. Nem lehet konfliktus, bosszúállás, semmilyen (verbális sem) erőszak a szkenneresek-nem szkenneresek között. Ami szintén tudható, hogy pár embernek meg kell tanulni viselkedni...”