Két agresszív vadkan órákig rettegésben tartott egy német várost, de a rendőrök képtelenek voltak lelőni őket

ÁLLAT
2017 október 20., 19:45
comments 84

Az észak-németországi Heidében pénteken négy ember megsérült, amikor két vaddisznó ámokfutást rendezett a város utcáin. Az első megvadult állatot késő délelőtt sikerült nagy nehezen lelőni egy takarékpénztárban, de a rendőrség felszólította a lakosságot, hogy kerüljék a belvárost és lehetőleg ne hagyják el az épületeket.

link Forrás

A második vaddisznó valamikor dél körül hagyta el a várost, így a hatóságok feloldhatták a riadókészültséget. A rendőrség szerint a városon végigszáguldó vaddisznók több embert megtámadtak és megsebesítettek.

link Forrás

A legdrámaibb jelenetek a város takarékpénztárában zajlódtak le, amikor az egyik vadkan betört oda. Az ügyfelek és a dolgozók megpróbáltak biztonságos helyre menekülni, de a fiókvezető lába így is megsérült. Egy másik sérült az egyik ujjpercét is elvesztette. Végül az ablakon keresztül menekítették ki az embereket az épületből.

Mivel a kiérkező rendőrök fegyverei túl kis kaliberűek voltak, hogy elintézzék a vadkant, egy vadászt kellett hívniuk, aki végül likvidálta az állatot. (FAZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.