Megvan az első focista, akit utólag, videóbíró alapján tiltottak el színészkedésért

Shaun Miller, a Carlisle Unites csatára az első olyan focista, akit utólag, videóbíró alapján büntettek meg színészkedés miatt. A csapata a Wycombe Wanderers ellen játszott kedden, amikor az első félidőben sikerült kiharcolnia egy szabadrúgást. Erről később derült ki, hogy nem kellett volna megadni. 

Shaun MillerFotó: GLYN KIRK/AFP

A futballszövetség (FA) új szabályzata alapján ő az első, akit megbüntettek a „játékvezető félrevezetése” miatt. Megállapították, hogy a keddi meccsen Miller csak szimulált, ezért két meccsre eltiltották játéktól. Miller a független vizsgálóbizottság előtt tagadta a vádakat, de a testület a videó visszanézése után úgy döntött, hogy megbüntetik. (Guardian)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.