Olivier Giroud már megint meglőtte az év gólját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Giroud gólöröme a Zvezva ellenFotó: ANDREJ ISAKOVIC/AFP

Az elmúlt 10 évben meglehetősen frusztráló dolog volt Arsenal-szurkolónak lenni, a nagy trófeákról állandóan lemaradtak a piros-fehér londoniak, de még mindig minden évben akad néhány olyan akció, ami Arséne Wenger vezetőedző hőskorára emlékeztet. Az elmúlt néhány évben Olivier Giroud az irgalmatlan Arsenal-gólok egyik fő felelőse, tavalyi, a Crystal Palace-nak lőtt legendás skorpió-gólja az idei Puskás-díj egyik fő esélyese:

Csütörtökön aztán, a Crvena Zvezda elleni Európa Liga-csoportmeccsen Giroud már bejelentkezett a jövő évi díjra is. A 85. percben húzta be a labdát őrült mozdulattal a jobb felsőbe, ezzel nyert 1-0-ra idegenben az Arsenal:

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.