Sűrű köd van, jó reggelt!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az elmúlt napokban többször előfordult, hogy ismerőseim időjárásjelentéseim optimista, a gyönyörű délutáni időt hangsúlyozó kicsengése miatt nem öltöztek kellően melegen a kora reggeli állapotok átvészeléséhez, ezért most kezdjük azzal a nagyon is lényegi információval, hogy érzékszervi észlelésem szerint Budapesten biztosan, az Országos Meteorológiai Szolgálat műszeres mérései alapján pedig országszerte is sűrű a köd. A köd pedig nem tesz jót a hőérzetnek. Az októberi nap pedig, bár szép, de már nem úgy fűt, délelőtt ezért ne nagyon számítsanak többre 10-12 foknál, kivéve a déli határ mentén, ahol 15 is lehet.

Délutánra viszont megint minden fasza lesz, kivéve az Alpokalján, ahol csak 12-15 fokot remélhetnek. Az északi határ mentén 20 fok körül, délen efelett alakul majd a hőmérséklet, és javarészt zavartalan lesz a napsütés.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.