Sűrű köd van, jó reggelt!

Az elmúlt napokban többször előfordult, hogy ismerőseim időjárásjelentéseim optimista, a gyönyörű délutáni időt hangsúlyozó kicsengése miatt nem öltöztek kellően melegen a kora reggeli állapotok átvészeléséhez, ezért most kezdjük azzal a nagyon is lényegi információval, hogy érzékszervi észlelésem szerint Budapesten biztosan, az Országos Meteorológiai Szolgálat műszeres mérései alapján pedig országszerte is sűrű a köd. A köd pedig nem tesz jót a hőérzetnek. Az októberi nap pedig, bár szép, de már nem úgy fűt, délelőtt ezért ne nagyon számítsanak többre 10-12 foknál, kivéve a déli határ mentén, ahol 15 is lehet.

Délutánra viszont megint minden fasza lesz, kivéve az Alpokalján, ahol csak 12-15 fokot remélhetnek. Az északi határ mentén 20 fok körül, délen efelett alakul majd a hőmérséklet, és javarészt zavartalan lesz a napsütés.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.