Sűrű köd van, jó reggelt!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az elmúlt napokban többször előfordult, hogy ismerőseim időjárásjelentéseim optimista, a gyönyörű délutáni időt hangsúlyozó kicsengése miatt nem öltöztek kellően melegen a kora reggeli állapotok átvészeléséhez, ezért most kezdjük azzal a nagyon is lényegi információval, hogy érzékszervi észlelésem szerint Budapesten biztosan, az Országos Meteorológiai Szolgálat műszeres mérései alapján pedig országszerte is sűrű a köd. A köd pedig nem tesz jót a hőérzetnek. Az októberi nap pedig, bár szép, de már nem úgy fűt, délelőtt ezért ne nagyon számítsanak többre 10-12 foknál, kivéve a déli határ mentén, ahol 15 is lehet.

Délutánra viszont megint minden fasza lesz, kivéve az Alpokalján, ahol csak 12-15 fokot remélhetnek. Az északi határ mentén 20 fok körül, délen efelett alakul majd a hőmérséklet, és javarészt zavartalan lesz a napsütés.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.