Túlszámlázó helyen ütöttek rajta Budapest Belvárosában

Négy napig tartó felderítőmunka után csütörtök éjjel rendőrök rohantak le egy belvárosi szórakozóhelyet, ahol 21 embert el is fogtak. A gyanú szerint a megfigyelés négy napja alatt négy külföldi vendégtől több mint 2,5 millió forintot csaltak ki.

Volt olyan vendég, akitől valós, 52360 forintos fogyasztása helyett 1030733 forintot fizettettek. De volt vendégük, akit elkábítottak, hogy aztán ellopják a mobilját és a pénztárcáját.

Kiszagolta a túlszámlázástFotó: Police.hu

A 21 elfogott közül ötöt őrizetbe vettek. A rajtaütésről közölt felvételek alapján az akcióban egy kutya is részt vett. (Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.