Túlszámlázó helyen ütöttek rajta Budapest Belvárosában

bűnügy
2017 október 20., 10:14
comments 66

Négy napig tartó felderítőmunka után csütörtök éjjel rendőrök rohantak le egy belvárosi szórakozóhelyet, ahol 21 embert el is fogtak. A gyanú szerint a megfigyelés négy napja alatt négy külföldi vendégtől több mint 2,5 millió forintot csaltak ki.

link Forrás

Volt olyan vendég, akitől valós, 52360 forintos fogyasztása helyett 1030733 forintot fizettettek. De volt vendégük, akit elkábítottak, hogy aztán ellopják a mobilját és a pénztárcáját.

Kiszagolta a túlszámlázást
photo_camera Kiszagolta a túlszámlázást Fotó: Police.hu

A 21 elfogott közül ötöt őrizetbe vettek. A rajtaütésről közölt felvételek alapján az akcióban egy kutya is részt vett. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.