Elege lett a bulizó társaságból, a levegőbe lőtt egy erzsébetvárosi férfi

bűnügy
2017 október 21., 10:05
comments 157

A rendőrség honlapjára felkerült közlemény szerint elfogták azt a férfit, aki egy erzsébetvárosi társasházban gáz-riasztó fegyvert használt egy vita során.

Október 21-én 0 óra 30 perc körül Budapest VII. kerületében, egy Marek József utcai társasház földszintjén, az ott lakó 28 éves férfi összeszólalkozott a házban szórakozó társasággal. A férfi a vita hevében az engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyverével egy lövést adott le a levegőbe. A lövés következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrség a férfit 0.50-kor fogta el a helyszínen, a gáz-riasztó fegyvert lefoglalták.A férfit a járőrök előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol fegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.