Késes támadót tartóztattak le Münchenben

Elfogta a német rendőrség azt a férfit, aki szombat reggel Münchenben négy embert könnyebben megsebesített egy késsel. A gyanúsított a Rosenheimer Platz közelében támadt rá egy nőre és öt férfira, közülük kettőt nem talált el. A 40 év körüli férfi reggel 6 óra körül támadt az arra járókra, majd biciklivel menekült a helyszínről.

A rendőrség szóvivője elmondta, a gyanúsított nagyon hasonlít a szemtanúk által adott személyleírásban szereplő személyre. A rendőrség még semmit sem tud a gyanúsított indítékáról. A sérültek egyike sincs életveszélyben. (via BBC)

Címlapfotó: ANDREAS GEBERT/AFP

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.