Peruban is legalizálták az orvosi marihuánát

Nagy többséggel (68:5) fogadta el a perui kongresszus a marihuána orvosi célú legalizálását biztosító törvényt.

Peru ezzel Kolumbia, Mexikó, Uruguay, Chile és Argentína után a legutolsó ország a dél-amerikai kontinensen, amelyik meglépi a könnyűdrog engedélyezését orvosi kezelésre (rákos betegségek, izomgörcsök, krónikus fájdalom, epilepszia, poszttraumatikus stressz szindróma).

A legalizációs törvényt felgyorsította egy idén februárban lefolytatott rendőrségi razzia, amiben olyan szülőket tartóztattak le, akik rákos gyerekeiknek készítettek hasisolajat, hogy fájdalmaikat enyhítsék. (Independent)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.