Róma végnapjai: itt a hűtőszekrény, ami odagurul hozzád, ha hívod

idióta rekordok
2017 október 21., 05:02
comments 106

Még szeptemberben mutatták be, de csak most akadtunk rá arra a videóra, ami bemutatja, hol tartanak fejben a Panasonic fejlesztői: nagyjából ott, hogy feltalálták a lábadhoz guruló hűtőszekrényt, megugorva ezzel az utolsó szellemi kihívást, ami még az emberiség előtt állt.

link Forrás

A videón egy perctől látható a termék, amit hanggal lehet aktiválni, utána pedig mindenféle szenzorok segítségével odamegy hozzád.

Amúgy, minden gúnyolódáson túl, tényleg vannak élethelyzetek, amikor egy mozgó hűtő segítséget jelenthet, például egy mozgásában korlátozott vagy betegségből lábadozó ember esetében. De a videóban ezt a vonalat nem nagyon próbálják pedzegetni, helyette arról van szó, hogy milyen kényelmes lesz, hogy miközben vacsorázol vagy bulit tartasz, többet nem kell felállnod az asztaltól, ha kell valami a hűtőből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.