Viccből köveket dobáltak az autókra, megöltek egy családapát

külföld
2017 október 21., 19:17
comments 294
link Forrás

Nehéz értelmetlenebb tragédiát elképzelni annál, ami Genesee megyében, Michigan államban történt a héten. Néhány tini szórakozásból köveket kezdett dobálni egy felüljáróról az országúton haladó autókra. Azzal szórakoztak, hogy pont az autók tetejét találják el, és hallják a csattanás hangját.

A 32 éves Kenny White éppen hazafelé tartott az építkezésről, ahol dolgozott. Az egyik kő az autó szélvédőjének közepén landolt, áttörte azt, és egyenesen a fejére esett. White a kórházban halt meg.

photo_camera Kevin White

Nem tudom megérteni, mi van annak a fejében, aki ilyet csinál. Ez orosz rulett mások életével,

mondta Thomas White, a férfi testvére.

Kenny White-ot ötéves fia és menyasszonya várta, tíz percre volt az otthonától, amikor az eset történt. A rendőrök öt tizenévest vettek őrizetbe az ügyben. (Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.