42 pandakölyök mocorog egy szecsuáni tisztáson

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szecsuánban gyűjtötték össze azt a 42 pandakölyköt, amelyek mind idén születtek, a nagy kínai pandamentő és kutató program keretében. 

A BBC által közölt videón megfigyelhetjük a 42 pandát, akik 35-tel többen vannak, mint a hét törpe, viszont 59-cel kevesebb, mint a 101 kiskutya, de utóbbiakra sokkal inkább hasonlítanak.

A BBC szerint 15 közülük ikerpár.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.