Kisebb túszdráma zajlik az angliai Nuneaton városában

Szemtanúk beszámolója szerint túszokat ejtett egy fegyveres férfi vasárnap a közép-angliai Nuneaton városának egyik szabadidőközpontjában.

Update, 20:16 – A fegyverest elfogták, miután a rendőrök behatoltak az épületbe, sérült nincs, írja a BBC.

Szemtanúkat idéző, hivatalosan nem megerősített médiabeszámolók szerint egy férfi egy puskával bement a bevásárló- és szabadidőközpont bowling-pályájára, és ott állítólag két embert tart fogva.

Más beszámolók szerint viszont a felfegyverkezett férfi többeket durva hangon felszólított, hogy hagyják el az épületet, és sokan távoztak is. A BBC-nek nyilatkozó szemtanú beszámolt arról, egy ideig húsz ember együtt húzták meg magukat a vécében.

Az egyik szemtanú a Sky News hírtelevíziónak azt mondta, olyan értesüléseket hallott, hogy az illető előzőleg összeveszett valakivel a szabadidőközpont mozijában.

A rendőrség lezárta a környéket, és fegyveres rendőri egységek is megjelentek a helyszínen. Közölték azt is, az incidenst nem tekintik terrorcselekménynek. (MTI/BBC)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.