Kisebb túszdráma zajlik az angliai Nuneaton városában

külföld
2017 október 22., 16:38
comments 102

Szemtanúk beszámolója szerint túszokat ejtett egy fegyveres férfi vasárnap a közép-angliai Nuneaton városának egyik szabadidőközpontjában.

Update, 20:16 – A fegyverest elfogták, miután a rendőrök behatoltak az épületbe, sérült nincs, írja a BBC.

Szemtanúkat idéző, hivatalosan nem megerősített médiabeszámolók szerint egy férfi egy puskával bement a bevásárló- és szabadidőközpont bowling-pályájára, és ott állítólag két embert tart fogva.

Más beszámolók szerint viszont a felfegyverkezett férfi többeket durva hangon felszólított, hogy hagyják el az épületet, és sokan távoztak is. A BBC-nek nyilatkozó szemtanú beszámolt arról, egy ideig húsz ember együtt húzták meg magukat a vécében.

Az egyik szemtanú a Sky News hírtelevíziónak azt mondta, olyan értesüléseket hallott, hogy az illető előzőleg összeveszett valakivel a szabadidőközpont mozijában.

A rendőrség lezárta a környéket, és fegyveres rendőri egységek is megjelentek a helyszínen. Közölték azt is, az incidenst nem tekintik terrorcselekménynek. (MTI/BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt