Meglincselt ávós képével és az ünnep szó idézőjelbe rakásával köszöntötte Szanyi Tibor október 23-át

POLITIKA
2017 október 22., 07:35
comments 661

Remek szolgálatot tett az utódpártozást régóta idejétmúltnak, sőt totál anakronizmusnak tartó MSZP-nek Szanyi Tibor, a párt EP-képviselője. A politikus ugyanis az

‘Ünnephez' közeledvén…

szöveggel osztott meg egy olyan Facebook-posztot, aminek az illusztrációja egy ávós Köztársaság téri meglincselését bemutató fénykép.

link Forrás

Bár az MSZP feltehetőleg nem tervez visszatérni a forradalom pufajkás stílusú gyalázásához, érdekes belegondolni, hogy az egykor a pártelnökségre is törő Szanyi milyen választói réteget akart ezzel megszólítani.

Mert hogy melyik kormánypártnak hajtott ezzel hasznot, az nem is kérdés. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.