Mindenkinek így a legjobb: piros fokozatú esőriadót adtak ki hétfőre Budapestre

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Megtorpan a front Magyarország közepe fölött, ezért is fog irtózatosan sok eső esni holnap Budapesten és Pest megyében. Eső önmagában országszerte várható, néhol már vasárnap délutántól, de igazán nagy mennyiségű csak a főváros környékén és a Dunantól keleti részén. Itt 50-60 milliméter is eshet egy nap alatt. 

Az eső nem egyedül jön, hanem viharos széllel és borzalmas hideggel: 8-14 fok lesz a maximum hétfőn, úgyhogy ha mindenképp akarsz mozogni az ünnepek alatt, most azonnal menj ki a szabadba!

(via idokep.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.