Tisztára megbuggyantak: a Fidesz-frakció szóvivője a csabai kolbászfesztiválon sorosozós kötényben töltötte a disznóbelet

politika
2017 október 22., 10:49
comments 119

Izgalmas kérdés, hogy melyik az ijesztőbb: ha egy kormányzati figura, aki pontosan tudja, hogy a nem létező Soros-terv elleni kampányuk minden izében sima hazuságokra épül

  1. magasról tesz rá, úgy tolja tovább
  2. magával is elhiteti, hogy a dologban van valami.

Nem tudni, hogy Halász János államtitkár, a Fidesz-frakció szóvivője melyik csoportba tartozik, az viszont biztos, hogy a Csabai Kolbászfesztiválon, ahol a Kitöltők nevű csapat színeiben indult a kolbászversenyen, Halász sorsozós egyenkötényben feszített.

Én igazából sajnálom ezeket a szegény embereket, akiknek a jelek szerint életük minden, de tényleg minden pillanatában  az Aktuális Szent Propagandacélra kell gondolniuk. Milyen rémes lehet, ha már egy kolbászt sem tölthetsz meg anélkül, hogy ne sorsozzál egy jót. 

Az ilyen mértékű és mélységű, külsőségekben is megmutatkozó azonosulást még a Kádár-rendszer sem mindig követelte meg az alattvalóitól. Én voltam sorkatona sajnos, ahol olyan volt a hangulat, hogy egy haverom kisebb vagyont csinált abból, hogy oldalanként 50 forintért adta el a becsempészett pornómagazinok kitépett lapjait, engem meg csak azért nem szekáltak halálra az öregek, mert a Szentleckék felolvasásán polírozott, csengő minisztránshangomon fordítottam le nekik a pornósztorik képaláírásait. De még ott sem gondolt mindenki mindig, minden élethelyzetben csakis ARRA.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.