Tisztára megbuggyantak: a Fidesz-frakció szóvivője a csabai kolbászfesztiválon sorosozós kötényben töltötte a disznóbelet

Izgalmas kérdés, hogy melyik az ijesztőbb: ha egy kormányzati figura, aki pontosan tudja, hogy a nem létező Soros-terv elleni kampányuk minden izében sima hazuságokra épül

  1. magasról tesz rá, úgy tolja tovább
  2. magával is elhiteti, hogy a dologban van valami.

Nem tudni, hogy Halász János államtitkár, a Fidesz-frakció szóvivője melyik csoportba tartozik, az viszont biztos, hogy a Csabai Kolbászfesztiválon, ahol a Kitöltők nevű csapat színeiben indult a kolbászversenyen, Halász sorsozós egyenkötényben feszített.

Én igazából sajnálom ezeket a szegény embereket, akiknek a jelek szerint életük minden, de tényleg minden pillanatában  az Aktuális Szent Propagandacélra kell gondolniuk. Milyen rémes lehet, ha már egy kolbászt sem tölthetsz meg anélkül, hogy ne sorsozzál egy jót. 

Az ilyen mértékű és mélységű, külsőségekben is megmutatkozó azonosulást még a Kádár-rendszer sem mindig követelte meg az alattvalóitól. Én voltam sorkatona sajnos, ahol olyan volt a hangulat, hogy egy haverom kisebb vagyont csinált abból, hogy oldalanként 50 forintért adta el a becsempészett pornómagazinok kitépett lapjait, engem meg csak azért nem szekáltak halálra az öregek, mert a Szentleckék felolvasásán polírozott, csengő minisztránshangomon fordítottam le nekik a pornósztorik képaláírásait. De még ott sem gondolt mindenki mindig, minden élethelyzetben csakis ARRA.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.