Egy nappal előrehozták a magyar válogatott Luxemburg elleni meccsét → a kommentelők őrjöngenek

Az MLSZ a Facebookon bejelentette, hogy egy nappal előrébb hozzák a magyar válogatott Luxemburg elleni, november 10-i (azaz most már 9-i) felkészülési meccsét:

A meccs így péntek helyett csütörtökön lesz, ami így a kilátogató szurkolóknak plusz egy szabadnapot igényel. A kommentelők azonnal heves kurvaanyázásba és férgezésbe kezdtek, volt aki azt írta: „Telefonban elhajtotok minket, hogy hívjunk holnap bennetek! Akkor nem volt ünnepnap, amikor ezt a mocskot kiírtátok? Érdekes... Ki fog minket ezért kártalanítani? Minden, az utazással kapcsolatos dolgot buktunk…”

Az MLSZ egyébként maga kérte a módosítást, mert az eredetileg kijelölt stadionban nem lehetett megfelelő biztonsági intézkedéseket hozni. Vélhetően nem a luxemburgi ultráktól tartottak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.