Egy nappal előrehozták a magyar válogatott Luxemburg elleni meccsét → a kommentelők őrjöngenek

Az MLSZ a Facebookon bejelentette, hogy egy nappal előrébb hozzák a magyar válogatott Luxemburg elleni, november 10-i (azaz most már 9-i) felkészülési meccsét:

A meccs így péntek helyett csütörtökön lesz, ami így a kilátogató szurkolóknak plusz egy szabadnapot igényel. A kommentelők azonnal heves kurvaanyázásba és férgezésbe kezdtek, volt aki azt írta: „Telefonban elhajtotok minket, hogy hívjunk holnap bennetek! Akkor nem volt ünnepnap, amikor ezt a mocskot kiírtátok? Érdekes... Ki fog minket ezért kártalanítani? Minden, az utazással kapcsolatos dolgot buktunk…”

Az MLSZ egyébként maga kérte a módosítást, mert az eredetileg kijelölt stadionban nem lehetett megfelelő biztonsági intézkedéseket hozni. Vélhetően nem a luxemburgi ultráktól tartottak.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.