A helyi polgármester szerint az évszázad idiótái azok az ausztrálok, akik egy krokodilcsapdában pózoltak egy fotóhoz

külföld
2017 október 24., 19:09

Egy csoport férfi pózolt fotóhoz egy krokodilcsapdában az ausztráliai Queenslandben, nem messze onnan, ahol két héttel korábban egy 79 éves demenciás asszonyt megölt egy krokodil.

A helyi, Douglas Shire-i polgármester, Julia Leu az évszázad idiótáinak nevezte a férfiakat, akiknek a tette „nemcsak hülyeség, de törvénytelen is”. (A csapda körül úszkálni felelőtlen, de még nem illegális, viszont a csapdát piszkálni már az, bírságot vonhat maga után.)

link Forrás

„A hús, amit csalinak teszünk a csapdába” – így kommentálta a fotót a queenslandi környezetvédelmi miniszter, Steven Miles.

A környék, ahol a fotó készült, köztudottan kedvelt helye a krokodiloknak, így valós veszély fenyegette a spanokat. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.