Akkora a szél a Dunántúlon, hogy teherautókat borított fel

időjárás
2017 október 24., 12:27

Teherautókat borított fel, fákat döntött ki a viharos erejű szél kedden a Dunántúlon. Aradi Virág, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-nek azt mondta, a szélben négy pótkocsis teherautó is felborult.

A 8-as főúton Öskünél, Sólynál és Pétfürdőnél, illetve a 77-es főúton Tótvázsony és Nagyvázsony között történt balesetekben senki sem sérült meg.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint nemcsak a Dunántúlról, hanem Kelet-Magyarországról is érkeztek jelentések letört ágak, kidőlt fák miatt, amik vezetékeket szakítottak le, épületeket és kerítéseket rongáltak meg, több helyen forgalmi akadályt okozva.

Hétfő délután Balatonföldváron 113 km/órás sebességgel fújó széllökést is regisztráltak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.