Egy szerb embercsempész 37 migránssal a furgonjában ment az M6-oson

migráció
2017 október 24., 19:42
comments 91

A Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei az M6-os autópálya Sárközi pihenőhelyénél 15:10 körül intézkedés alá vontak egy furgont és a sofőrjét. A raktérben 37 ember volt, akiknél nem voltak iratok, így nem tudták hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök a 45 éves szerb állampolgárságú sofőrt és a magukat indiai, pakisztáni és afgán állampolgárságúnak valló embereket a Szekszárdi Rendőrkapitányságra előállították.

photo_camera Fotó: police.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a szerb férfi ellen büntetőeljárást rendelt el embercsempészés gyanúja miatt. A rendőrök intézkedtek a migránsok egészségügyi ellátásáról és enni-inni adtak nekik. A rendőrök később a tompai határrendészeti létesítmény kapuján kísérik át őket – írja a police.hu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.