Harvey Weinstein 165 ezer dollárt fizetett a brit asszisztensének, hogy hallgasson a zaklatási ügyéről

Harvey Weinstein korábbi brit asszisztense azt állítja, hogy a producer több mint 165 dollárt fizetett neki neki a hallgatásért, miután szexuális zaklatással vádolta meg. Zelda Perkins a Financial Times-nak beszélt arról, hogyan állapodott meg Weinsteinnel, miután megvádolta, hogy megtámadta az egyik kolléganőjét. 

Elmondta, hogy Weinstein gyakran mászkált a jelenlétében is meztelenül a szobájában, és megkérte, hogy legyen a helyiségben olyankor is, amikor zuhanyzik. Gyakran volt az a feladata, hogy ébressze fel, ilyenkor a producer megpróbálta berántani az ágyába.

Elmesélte azt is, hogy Weinstein az 1998-as Velencei Filmfesztiválon megtámadta az egyik kollégatőjét. A reszkető nő pedig elmesélte Perkinsnek, hogy mi történt. Végül a két nő között 330,5 ezer dollárt osztottak el kártérítésként, de alá kellett írniuk, hogy hallgatnak a történtekről.

Most hogy a nyilatkozatával megszegte a szerződést, előfordulhat, hogy vissza kell fizetnie a pénzt. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.