Játék közben összevesztek a gyerekek, elsült a nyílpuska, meghalt egy 10 éves

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szombaton három kisfiú játszott egy oklahomai fakuckó környékén, amikor összevesztek, és a vita tragédiába torkollott. A legidősebb gyerek, aki 13 éves és a kiskora miatt a hatóságok nem nevezték meg, a vita egy pontján nyílpuskával kilőtt egy nyilat, ami egyenesen átrepült a 10 éves Austin Almanzán. A felsőtestének az alsó részén, a bal oldalán hatolt be, és a jobb oldalán távozott, majd továbbrepült, és beleállt Austin 8 éves öccsének a karjába.

A 10 éves gyerek a helyszínen meghalt, a testvérének a sebét kórházban látták el, majd kiengedték. A 13 éves gyerek őrizetbe került, de egyelőre nem vádoltak meg senkit semmivel, viszont a hatóságok nem balesetként, hanem emberölésként kezelik az esetet. (Washington Post)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.