18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Jogerősen 9 év börtönre ítélték a saját anyját meggyilkoló zagyvarékasi tinilányt

bűnügy
2017 október 24., 07:56

Ítélet született az elmúlt évek egyik legmegrázóbb gyilkossági ügyében: jogerősen 9 évet kapott az a zagyvarékasi 14 éves lány, aki 16 éves barátjával együtt meggyilkolta saját édesanyját 2016 januárjában. 

link Forrás

A két fiatal csaknem száz késszúrással végzett a nővel. Gyilkosság után szeretkeztek, majd rokonaikhoz mentek, akiknek azt hazudták, nem tudnak bejutni a házba. A rendőrségen végül beismerték a bűncselekményt. 

A lány ismert volt a faluban, mert korábban elhunyt édesapja a község egyik háziorvosa volt. Zoé nem tudta feldolgozni apja halálát, óriási volt a feszültség a családban, pszichiátriai kezelésre járt, de kezelését ismeretlen okból megszüntették. A pár online kommunikációjából kiderült, hogy a lány győzte meg, vonta be és vette rá a közös gyilkosságra a fiút. Felmerült az is, hogy valaki mással öletik meg az asszonyt. 

A Szegedi Ítélőtábla másodfokon a fiú 12, a lány 9 évnyi börtönbüntetést kapott. Utóbbi ítélet azt jelent, hogy jó magaviselet mellett Zoé akár már 4 év múlva szabadulhat. (HírTV / Riasztás)