Seszták Miklós Kisvárdája kiverte a kupából a címvédő Fradit

foci
2017 október 24., 14:33
comments 41
photo_camera Fotó: FC Kisvárda FB

Kiesett a címvédő Ferencváros a Magyar Kupából, miután hazai pályán, a Várkerti Sporttelepen 1-0-ra megverték a zöldeket Horváth Zoltán 37. percben lőtt tizenegyesgóljával, és bejutottak a legjobb 32 közé. Rászolgált a város a kisvárdai sport 7 milliárdos támogatására. 

Thomas Doll több kulcsjátékost is pihentetett, valószínűleg arra számíthatott, hogy a másodosztályú ellenfelet valahogy csak sikerült lenyomni. Böde Dániel, Fernando Gorriarán, Amadou Moutari és Botka Endre se volt a kezdőcsapat tagja. 

Három mérkőzés már befejeződött, a  Tiszaújváros (III.)-Swietelsky Haladás még zajlik, a többi összecsapást szerdán rendezik.

Kisvárda (II.)-Ferencvárosi TC 1-0 (1-0)
Monori SE (III.)-Debreceni VSC 2-3 (0-0)
Balassagyarmati VSE (III.)-Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)
FC Dabas (III.)-Videoton FC 0-4 (0-3)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.