Máris visszavonták a hétvégi fizetős parkolást a Városligetben

belföld
2017 október 25., 10:36
comments 146

Több kerületi parkolási szabályt is módosított szerdán a Fővárosi Közgyűlés. Újpest azért kapta meg az áldást egy fizetős övezet létrehozásához, mert azzal érveltek, hogy a szinte teljes egészében fizetős XIII. kerületből sokan átparkoltak.

A képviselők emellett eltörölték a szeptemberben bevezetett hétvégi és ünnepnapi fizetős parkolást a Városligetben. Indoklásnak azt a bármilyen fizetős övezet kialakításakor előhúzható érvet dobták be, hogy

mivel az ezekben az időszakokban a környékre érkezők inkább az ingyenesen használható VI. és VII. kerületi utcákban parkolnak, problémát okoznak ezzel az ott élőknek.

(via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.