Semjén-Navracsics: A pofonfa tovább rázkódik

Semjén Zsolt szerint Navracsics Tibor uniós biztos nem hazaáruló, csak a Soros György zsebében lévő brüsszeli testület tagja. A miniszterelnök-helyettes erről az ATV-nek beszélt egy zalaegerszegi nemzeti konzultációs fórumon.

Semjén szerint Navracsicstól hiba volt kétségbe vonni a Soros-terv létezését, mert a biztos nyilatkozatát „késként forgatta” a kormány hátában az ellenzék. De Semjén reméli, hogy Navracsics hazafiként fog viselkedni, és nem a munkahelyi lojalitás lesz számára a legfontosabb.

A miniszterelnök-helyettes Soros-ügyi eszmefuttatását érdemes szó szerint idézni:

„a helyzet az, hogy valóban az a helyzet, hogy az Európai Uniónak a bizottsága láthatóan és nyilvánvalóan a Soros-szervezeteknek az árnyékában – fogalmazhatok úgy, hogy Soros György kezében és zsebében van. Ez látható abból, hogy például Soros Györgyöt, aki nem is európai polgár micsoda relevációval fogadják Brüsszelben, ahol ő kifejtheti a programját”.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.