Semjén-Navracsics: A pofonfa tovább rázkódik

Semjén Zsolt szerint Navracsics Tibor uniós biztos nem hazaáruló, csak a Soros György zsebében lévő brüsszeli testület tagja. A miniszterelnök-helyettes erről az ATV-nek beszélt egy zalaegerszegi nemzeti konzultációs fórumon.

Semjén szerint Navracsicstól hiba volt kétségbe vonni a Soros-terv létezését, mert a biztos nyilatkozatát „késként forgatta” a kormány hátában az ellenzék. De Semjén reméli, hogy Navracsics hazafiként fog viselkedni, és nem a munkahelyi lojalitás lesz számára a legfontosabb.

A miniszterelnök-helyettes Soros-ügyi eszmefuttatását érdemes szó szerint idézni:

„a helyzet az, hogy valóban az a helyzet, hogy az Európai Uniónak a bizottsága láthatóan és nyilvánvalóan a Soros-szervezeteknek az árnyékában – fogalmazhatok úgy, hogy Soros György kezében és zsebében van. Ez látható abból, hogy például Soros Györgyöt, aki nem is európai polgár micsoda relevációval fogadják Brüsszelben, ahol ő kifejtheti a programját”.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.