Semjén-Navracsics: A pofonfa tovább rázkódik

Semjén Zsolt szerint Navracsics Tibor uniós biztos nem hazaáruló, csak a Soros György zsebében lévő brüsszeli testület tagja. A miniszterelnök-helyettes erről az ATV-nek beszélt egy zalaegerszegi nemzeti konzultációs fórumon.

Semjén szerint Navracsicstól hiba volt kétségbe vonni a Soros-terv létezését, mert a biztos nyilatkozatát „késként forgatta” a kormány hátában az ellenzék. De Semjén reméli, hogy Navracsics hazafiként fog viselkedni, és nem a munkahelyi lojalitás lesz számára a legfontosabb.

A miniszterelnök-helyettes Soros-ügyi eszmefuttatását érdemes szó szerint idézni:

„a helyzet az, hogy valóban az a helyzet, hogy az Európai Uniónak a bizottsága láthatóan és nyilvánvalóan a Soros-szervezeteknek az árnyékában – fogalmazhatok úgy, hogy Soros György kezében és zsebében van. Ez látható abból, hogy például Soros Györgyöt, aki nem is európai polgár micsoda relevációval fogadják Brüsszelben, ahol ő kifejtheti a programját”.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.