Semjén-Navracsics: A pofonfa tovább rázkódik

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Semjén Zsolt szerint Navracsics Tibor uniós biztos nem hazaáruló, csak a Soros György zsebében lévő brüsszeli testület tagja. A miniszterelnök-helyettes erről az ATV-nek beszélt egy zalaegerszegi nemzeti konzultációs fórumon.

Semjén szerint Navracsicstól hiba volt kétségbe vonni a Soros-terv létezését, mert a biztos nyilatkozatát „késként forgatta” a kormány hátában az ellenzék. De Semjén reméli, hogy Navracsics hazafiként fog viselkedni, és nem a munkahelyi lojalitás lesz számára a legfontosabb.

A miniszterelnök-helyettes Soros-ügyi eszmefuttatását érdemes szó szerint idézni:

„a helyzet az, hogy valóban az a helyzet, hogy az Európai Uniónak a bizottsága láthatóan és nyilvánvalóan a Soros-szervezeteknek az árnyékában – fogalmazhatok úgy, hogy Soros György kezében és zsebében van. Ez látható abból, hogy például Soros Györgyöt, aki nem is európai polgár micsoda relevációval fogadják Brüsszelben, ahol ő kifejtheti a programját”.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.