Dúró Dóra szerint hazudott az MTI, ő még a mozikból is kitiltaná a homoszexuálisok programjait

Szerdán számolt be arról az MTI, hogy a jobbikos Dúró Dóra egy sajtótájékoztatón arról beszélt, pártja örül a melegektől kapott szavazatoknak is.

Csütörtökön viszont közleményt adott ki Dúró Dóra, ami szerint az egész szemen szedett hazugság. Ugyan minden magyar állampolgárt szeretnének képviselni, legyen az Terry Black vagy Orbán Viktor, de "attól még megvan a véleménye róluk". 

„Ami engem illet: nem támogatom a homoszexuálisok házasságkötését, de a már sajnos törvénybe foglalt, bejegyzett élettársi viszonyuk regisztrálását sem, gyerekek örökbefogadását is ellenzem esetükben. Betiltanám a provokatív, tömeges garázdaságot megvalósító Pride-ot, sőt az efféle homoszexuális propagandát kitiltanám a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikból is, ahol évről évre helyet kapnak szintén a Fidesz jóvoltából. A magyarság felemelkedésének biztosítását abban látom, ha férfiak és nők szabad elhatározásán alapuló házasságokba születnek gyermekek. A magyarság legnagyobb problémája jelenleg a katasztrofális demográfiai helyzet, ezért sem szabad semmi olyat népszerűsíteni, ami ezt súlyosbítja.”

– érvelt a néppártosodó, középre húzó Jobbik képviselője.