Egy hét hallgatás után Marton László bocsánatot kér

2017 október 26., csütörtök 8:24
1114

"Ezúton üzenem minden névvel vagy név nélkül megszólaló személynek, hogy bocsánatot kérek, ha olyat tettem vagy úgy viselkedtem, amivel megsértettem, nehéz helyzetbe hoztam őket. Tisztelettel kérem bocsánatkérésem elfogadását"

- írja csütörtöki közleményében Marton László.

"Most megértettem, hogy vannak, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledtem hozzájuk és olyat cselekedtem, amivel megsértettem őket" - írja a rendező, akit az elmúlt napokban összesen nyolc nő vádolt zaklatással, illetve a hatalmával való visszaéléssel. Ezekről a történetekről vasárnapi cikkünkben részletesen beszámoltunk.

Marton múlt csütörtökön még úgy reagált Sárosdi Lilla állításaira, hogy azok rágalmak és minden valóságalapot nélkülöznek. Azóta hiába kerestük mi is többször, nem szólalt meg. Most viszont az MTI-nek küldött közleményében leírja, hogyan élte meg mindezt:

"Az elmúlt napokban napvilágot látott, személyemet érintő hírek mindent összetörtek körülöttem. Nem kímélték sem a családomat, sem a munkámat, sem önnön magamat. Igyekeztem egész életemben teremteni, alkotni és átadni. Mindez most megsemmisült, olyan - nagyrészt névtelen - közlések alapján melyekben egyoldalú értékelések is találhatók. Pályám során arra törekedtem, hogy másokat ne bántsak, hanem segítsek. Úgy a színpadon, mint azon kívül. Soha nem akartam egy másik embert megalázni."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt