Mészáros Lőrinc Tokaj környékén sem tud elugrani az állami megbízások elől

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Nemzet ír arról, hogy a Mészáros Lőrinc közvetett tulajdonában álló Euró Generál Zrt. építhet meg egy 3 ezer négyzetméteres borászati üzemet a tokaji borvidéken a Bibó-szakkollégiumot is felújító Penta Kft.-vel közösen elnyert közbeszerzésen, mindössze nyomorult 1,7 milliárd forintért. 

A lap arról is ír, hogy nem ez az egyetlen Tokaj-környéki nyertes projektje a Mészáros-polipnak: augusztus végén ugyanerre a helyrajzi számra már nyertek egy borászati beszerzési központ építésére vonatkozó megbízást potom 384 millió forintért. Ezenkívül két hete is behúztak egy tendert, akkor 683 millió forintért: Hercegkúton építhetnek egy borászati üzemet. 

Az Euró Generálnak amúgy az Opus Nyrt. a tulajdonosa, melyben március elején szerzett tulajdonrészt Mészáros Lőrinc. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.