Tragikus nyuszikeresés, átmentek autóval a nagypapán

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Szabolcs Online számolt be a Nyíregyháza melletti településen tartott családi bográcsozásról, ami szokásostól eltérően a kórházban, illetve a rendőrségen ért végett. 

Tizedik születésnapjára nyuszival lepte meg lányát az édesapa, aki ajándékozás után főzni, és borozni kezdett. Utóbbi annyira lefárasztotta, hogy le kellett dőlnie, de nem aludhatta ki magát, lánya ébresztette: bebújt a nyuszi a család autója alá. A kislány nem csak édesapjának, hanem nagyapjának is szólt, de erről az apa nem tudott. Mikor a papa bebújt a kocsi alá, fia tolatni kezdett, és áthajtott édesapján. 

Fotó: Komka Péter

A baleset következtében tizennégy bordája és több csontja eltört a nagypapának. A közepesen ittas fia ellen a rendőrség súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntette miatt indított eljárást. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.