Tragikus nyuszikeresés, átmentek autóval a nagypapán

A Szabolcs Online számolt be a Nyíregyháza melletti településen tartott családi bográcsozásról, ami szokásostól eltérően a kórházban, illetve a rendőrségen ért végett. 

Tizedik születésnapjára nyuszival lepte meg lányát az édesapa, aki ajándékozás után főzni, és borozni kezdett. Utóbbi annyira lefárasztotta, hogy le kellett dőlnie, de nem aludhatta ki magát, lánya ébresztette: bebújt a nyuszi a család autója alá. A kislány nem csak édesapjának, hanem nagyapjának is szólt, de erről az apa nem tudott. Mikor a papa bebújt a kocsi alá, fia tolatni kezdett, és áthajtott édesapján. 

Fotó: Komka Péter

A baleset következtében tizennégy bordája és több csontja eltört a nagypapának. A közepesen ittas fia ellen a rendőrség súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntette miatt indított eljárást. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.