Esernyőket bekészíteni, jó reggelt!

Fotó: Stanley Zimny / Flickr CC BY-NC 2.0

Nem nevezném kellemetlennek az aktuális időjárást, de aki volt már ma az utcán, az jegyezze meg jól az érzetet: ennél sokkal jobb már nem lesz. A hőmérséklet ugyan még akár 15-18 fokig is felszökhet, de délre már délen is megvasztagszik a felhőzet. Délelőtt még csak helyenként, délután már szinte mindenhol esni fog, a Dunántúlon és a középső országrészben még viharos szél is lesz.

A hét hátralevő részében már ezzel, hűvös, esős idővel számoljanak. Szombaton és vasárnap is 12 fok körüli lesz a csúcshőmérséklet, hétfőre pedig még ennél is hidegebbet, de legalább már szórványos napsütést jósolnak a meteorológusok.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.