Esernyőket bekészíteni, jó reggelt!

Fotó: Stanley Zimny / Flickr CC BY-NC 2.0

Nem nevezném kellemetlennek az aktuális időjárást, de aki volt már ma az utcán, az jegyezze meg jól az érzetet: ennél sokkal jobb már nem lesz. A hőmérséklet ugyan még akár 15-18 fokig is felszökhet, de délre már délen is megvasztagszik a felhőzet. Délelőtt még csak helyenként, délután már szinte mindenhol esni fog, a Dunántúlon és a középső országrészben még viharos szél is lesz.

A hét hátralevő részében már ezzel, hűvös, esős idővel számoljanak. Szombaton és vasárnap is 12 fok körüli lesz a csúcshőmérséklet, hétfőre pedig még ennél is hidegebbet, de legalább már szórványos napsütést jósolnak a meteorológusok.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.