Három év börtönt kapott a gyilkosságban közreműködő volt fideszes képviselő

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Szekszárdi Törvényszék első fokon tizenhét év fegyházbüntetésre ítélte a 2013-ban megölt dunaföldvári vállalkozó gyilkosát pénteken, számol be az MTI. Az ügy harmadrendű vádlottja, a volt dunaújvárosi fideszes önkormányzati képviselő három éves börtönbüntetést kapott bűnpártolás miatt. Gál Roland fellebbezett az ítélet ellen. 

Az ítélet szerint   Gál Antal 2013. május 1-jén, otthonában megölte Molnár Antal 42 éves dunaföldvári vállalkozót a másodrendű vádlott, és Gál Roland segítségével. A holttestet egy dunaújvárosi ház pincéjében elásták és bebetonozták.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.