Kukákat borogattak a kapatosan randalírozó önkormányzati képviselők Vácon

Kötekedett egy éjjel-nappali eladójával, kukákat borogatott és kidöntött közlekedési táblákat hordott egy kupacba Vácon a helyi önkormányzat három Fidesz-KDNP-s képviselője, írja olvasói beszámolója mellett a vacivilag.hu neveket nem említő tudósítására és a Váci Lokálpatrióta Egyesület facebookos bejegyzésére hivatkozva az Átlátszó, aminek a rendőrség megerősítette, hogy "a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nyomozás indult" az ügyben a váci kapitányságon.

Az eljárást jelenleg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja, mert a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kizárási indítványt terjesztett elő.

Az Átlátszó értesüléseit a Fidesz helyi szervezetének elnöke, Pető Tibor se cáfolta. A város alpolgármestere annyit közölt, hogy a szervezet majd akkor dönt a három érintett elleni lépésekről, ha a rendőrség megállapítja a felelősségüket.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.