Kukákat borogattak a kapatosan randalírozó önkormányzati képviselők Vácon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Kötekedett egy éjjel-nappali eladójával, kukákat borogatott és kidöntött közlekedési táblákat hordott egy kupacba Vácon a helyi önkormányzat három Fidesz-KDNP-s képviselője, írja olvasói beszámolója mellett a vacivilag.hu neveket nem említő tudósítására és a Váci Lokálpatrióta Egyesület facebookos bejegyzésére hivatkozva az Átlátszó, aminek a rendőrség megerősítette, hogy "a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt nyomozás indult" az ügyben a váci kapitányságon.

Az eljárást jelenleg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja, mert a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kizárási indítványt terjesztett elő.

Az Átlátszó értesüléseit a Fidesz helyi szervezetének elnöke, Pető Tibor se cáfolta. A város alpolgármestere annyit közölt, hogy a szervezet majd akkor dönt a három érintett elleni lépésekről, ha a rendőrség megállapítja a felelősségüket.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.