Mészáros Lőrinc körbevásárolta Orbánék majorját

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 24.hu értesülései szerint Mészáros Lőrinc és lánya, Beatrix az idén körbevásárolta a hatvanpusztai majort, a papíron Orbán Győző, a miniszterelnök apjának tulajdonába került egykori Habsburg-birtokot. Májusban a majort északkeletről teljesen lehatároló szántót és a majorba vezető bekötőúttól délnyugatra fekvő szántót szerezték meg, majd még az északnyugatról és nyugatról határos szántókat is megvették az állami földterületek árverésén.

A hatvanpusztai major. A csíkozott területeken kívül már az összes környező föld vagy Mészáros Lőrincé, vagy a lányáé, Beatrixé.Fotó: Google Maps

A major körüli összes területet a lap szerint csak azért nem tudták mind felvásárolni, mert a bekötőúttól északkeletre, illetve a majortól délnyugatra fekvő szántók a 2000-es évek elejétől magánkézben vannak, vagyis ezeket nem árvereztethette el az állam.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.