Annabella Sciorra nemi erőszakkal vádolja Weinsteint

Annabella SciorraFotó: STEVE MACK/AFP

A Maffiózókból ismert Annabella Sciorra a New Yorkernek adott interjújában azzal vádolta meg Harvey Weinsteint, hogy 1992-ben megerőszakolta őt a lakásán. Majd arról beszélt, hogy a producer a következő években is zaklatta őt. A lapnak Daryl Hannah is elmondta, hogy Weinstein zaklatta. Csütörtökön Natassia Malthe is azzal vádolta Weinstein, hogy 2008-ban Londonban megerőszakolta őt.

A producer szóvivője ezeket a vádakat is visszautasította, szerinte minden színésznők beleegyezésével történt. Eddig több mint 50 nő vádolta meg azzal a producert, hogy zaklatta vagy megerőszakolta őket. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér