Bekokainozva vezették a brit hadsereg atomtöltettel felszerelt tengeralattjáróját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egymást érik a fegyelmi problémák a brit flotta tengeralattjáróinál. Az utóbbi hónapokban az derült ki, hogy több parancsnok is összejött női beosztottjaikkal, illetve többen is ellógtak csajozni szolgálatból a legénységből, most pedig a drogteszten buktak el néhányan.

A HMS Vigilant nevű tengeralattjáró legénységéből kilencen fogyasztottak kokaint a teszt szerint szolgálati időben. Mindegyiküket leszerelték, és az egész flottánál elrendelték a drogtesztek alkalmazását. Az elkövetők hadbíróság elé kerülnek.

A HMS Vigilant.Fotó: CPOA(Phot) Thomas McDonald/MoD/Crown copyright (year)

A HMS Vigilant egyike annak a négy tengeralattjárónak, ami atombombák hordozására alkalmas rakétákkal van felszerelve. A jármű az Atlanti-óceán mélyén járőrözött, amikor a legénységből többen is be voltak tépve. (telegraph)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.