10 kiló heroint találtak Tompán a rendőrök

bűnügy
2017 október 28., 13:38

A Készenléti Rendőrség kábítószer birtoklása miatt nyomoz két albán drogfutár ellen. A két férfi csütörtökön a tompai határátkelőnél akart belépni az országba. Az útlevelet ellenőrző rendőrnek feltűnt, hogy gyanúsan viselkednek, ezért átvizsgálták az autójukat.

photo_camera Fotó: police.hu

A gépkocsi ellenőrzése közben a rendőr észrevette, hogy az alvázon az egyébként nyitott kardánalagutat behegesztették. A kialakított rejtekhelyről a rendőrök 20 darab – barna színű port tartalmazó – csomagot emeltek ki, amelyek súlya összesen 10 770 gramm. A helyszínen elvégzett gyorsteszt valamint az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint a megtalált anyag heroin, amelynek feketepiaci értéke körülbelül 160 millió forint.

photo_camera Fotó: police.hu

A nyomozók a két albán férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.