Leküldte a szexshopba vibrátorért a titkárnőjét egy brit konzervatív képviselő

külföld
2017 október 29., 17:02
comments 192
photo_camera Mark Garnier Fotó: HANDOUT/AFP

A brit miniszterelnöki kabinetiroda vizsgálatot kezdeményez Mark Garnier konzervatív képviselő ellen, akit szexuális zaklatással és a hivatali szabályok megsértésével vádolnak. 

Garnier, aki Liam Fox kereskedelmi minisztériumának egyik hivatalát vezeti, elismerte, hogy "cukorkámnak" becézgette egykori titkárnőjét, Caroline Edmondsont, de tagadta, hogy zaklatta volna volt beosztottját. 

Edmonston a Weinstein-sztori után bátorodott fel és kezdett beszélni az őt ért megpróbáltatásokról. A már távozott titkárnő arról is beszélt a Mail on Sunday című angol lapnak, hogy 

egy alkalommal pénzt kapott Garnier-től, hogy hozzon neki két vibrátort egy soho-i szexshopból. 

A nyilatkozat után a kabinetiroda azonnal vizsgálatot rendelt el az ügyben. Elítélte az esetet Jeremy Hunt egészségügyi miniszter is, aki a BBC-nek azt hangsúlyozta, hogy amennyiben a fenti állítások helytállóak, az elfogadhatatlan. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt