Szájer József szintet lépett a menekülők dehumanizálásában

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy ideje úgy vagyok a Fidesz lakossági fórumaival, hogy tizenkettő egy tucat, nagyon újat azon túl, hogy Soros, nem tudnak mondani. Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője ugyan már ebbe is vitt egy kis színt. Elismerte, hogy a Soros-terv így nem szerepel az Európai Bizottság napirendjén, de a végrehajtásán azért szerinte is dolgoznak.

Az eddigiekhez képest minőségileg újat csak a fóruma végén mondott, amikor a Trónok harca című sárkányos-kardozós realista regényfolyamot vagy annak televíziós feldolgozását megidézve azt találta mondani,hogy

"Jön a Holtak serege és el fog sodorni minden élőt. A kérdés az, hogy össze tudunk-e fogni ellenük."

Vagyis ő immár élettelen zombiseregekhez hasonlította a menekülőket. (Via HVG)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.