Szájer József szintet lépett a menekülők dehumanizálásában

Egy ideje úgy vagyok a Fidesz lakossági fórumaival, hogy tizenkettő egy tucat, nagyon újat azon túl, hogy Soros, nem tudnak mondani. Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője ugyan már ebbe is vitt egy kis színt. Elismerte, hogy a Soros-terv így nem szerepel az Európai Bizottság napirendjén, de a végrehajtásán azért szerinte is dolgoznak.

Az eddigiekhez képest minőségileg újat csak a fóruma végén mondott, amikor a Trónok harca című sárkányos-kardozós realista regényfolyamot vagy annak televíziós feldolgozását megidézve azt találta mondani,hogy

"Jön a Holtak serege és el fog sodorni minden élőt. A kérdés az, hogy össze tudunk-e fogni ellenük."

Vagyis ő immár élettelen zombiseregekhez hasonlította a menekülőket. (Via HVG)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.