Agyonütött egy autóst az autópályafelüljáróról leugró öngyilkosjelölt

Telibe találta egy autó vezetőoldali ülését egy öngyilkosságra készülő, magát egy autópályafelüljáróról levető 12 éves fiú Virginiában. A fiút életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autóban, amit eltalált, a sofőr a helyszínen az életét vesztette. Az autó utasa lélekjelenlétét megőrizve át tudott nyúlni a kormányhoz és le tudta állítani a kocsit.

Az áldozat, a 22 éves Marisa Harris a jelentések szerint mentálhigiénés szakembernek készült, pont depressziós gyerekeken akart segíteni a tanulmányai végeztével. Édesanyja épp ezért "ironikusnak" nevezte, hogy a halálát egy 12 éves öngyilkos okozta, pont egy olyan srác, akin a lánya segíteni akart volna.

Az I-66 autópályán történt baleset körülményeit még vizsgálják, a rendőrség nem adott részletesebb tájékoztatást (Via WUSA-TV)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.