Agyonütött egy autóst az autópályafelüljáróról leugró öngyilkosjelölt

külföld
2017 október 30., 05:57
comments 203

Telibe találta egy autó vezetőoldali ülését egy öngyilkosságra készülő, magát egy autópályafelüljáróról levető 12 éves fiú Virginiában. A fiút életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autóban, amit eltalált, a sofőr a helyszínen az életét vesztette. Az autó utasa lélekjelenlétét megőrizve át tudott nyúlni a kormányhoz és le tudta állítani a kocsit.

link Forrás

Az áldozat, a 22 éves Marisa Harris a jelentések szerint mentálhigiénés szakembernek készült, pont depressziós gyerekeken akart segíteni a tanulmányai végeztével. Édesanyja épp ezért "ironikusnak" nevezte, hogy a halálát egy 12 éves öngyilkos okozta, pont egy olyan srác, akin a lánya segíteni akart volna.

Az I-66 autópályán történt baleset körülményeit még vizsgálják, a rendőrség nem adott részletesebb tájékoztatást (Via WUSA-TV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.