Agyonütött egy autóst az autópályafelüljáróról leugró öngyilkosjelölt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Telibe találta egy autó vezetőoldali ülését egy öngyilkosságra készülő, magát egy autópályafelüljáróról levető 12 éves fiú Virginiában. A fiút életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az autóban, amit eltalált, a sofőr a helyszínen az életét vesztette. Az autó utasa lélekjelenlétét megőrizve át tudott nyúlni a kormányhoz és le tudta állítani a kocsit.

Az áldozat, a 22 éves Marisa Harris a jelentések szerint mentálhigiénés szakembernek készült, pont depressziós gyerekeken akart segíteni a tanulmányai végeztével. Édesanyja épp ezért "ironikusnak" nevezte, hogy a halálát egy 12 éves öngyilkos okozta, pont egy olyan srác, akin a lánya segíteni akart volna.

Az I-66 autópályán történt baleset körülményeit még vizsgálják, a rendőrség nem adott részletesebb tájékoztatást (Via WUSA-TV)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.