Hétköznapi sorsok

szorika
2017 október 30., 08:57

Sosem heverte ki, hogy egy apró hiba miatt elvették az engedélyét.

photo_camera "térelválasztó miatt engedély nélküli átalakításért elvették a forgalmit"

Az egészsége is ráment arra, hogy miután munkanélkülivé vált, már sehol sem látták szívesen.

photo_camera "Sajnos nincs hova tenni megviselte a hasznalaton kivultetele Ettol fuggetlenul elindul sajnos a kuplung nem emel ki mert a karmantyu megadda magat az allasban."

Valaha nemzeti kincsnek számított, de mára már egy szót sem írnak róla, csak nagy ritkán jelenik meg róla egy-egy előnytelen fotó.

photo_camera ""

Bár végig azt állította, hogy ártatlan, végül életfogytiglant kapott, mert sosem tudta megmagyarázni, hogy hogyan került a fej a csomagtartóba.

photo_camera "Motorhibás, hengerfej a csomagtartóban! Remdezett osztrák okmnyok!"


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.